Dagvoorzieningen

Om het zorgen voor een ander vol te kunnen blijven houden zijn er verschillende vormen van dagvoorziening in de gemeente Etten-Leur waar u gebruik van kunt maken.

 

Het Huiskamerproject
In 't Pluspunt op de Valpoort 112 draait er vanaf vorig jaar een huiskamerproject. Het huiskamerproject is bedoeld voor mensen van 55+ die een fijne dag invulling zoeken.

Er is ruimte voor ontmoeting, ontspanning en er worden activiteiten en een warme maaltijd geboden.
De groepsgrootte is kleinschalig, 8 tot 10 deelnemers.
Samen met de deelnemers wordt er gekeken naar de wensen voor de activiteiten. Jeu de boule - sjoelen - darten - biljarten - kaarten maken - rummikub - bloemschikken enz. Kortom alle activiteiten waarbij de deelnemers zich prettig voelen.

Er is een vast team van 3 vrijwilligers die er altijd zijn voor het koken en assistentie bij de activiteiten maar vooral voor de gezelligheid.
U bent van harte welkom op dinsdagen en woensdagen van 10.00 - 16.00 uur.

Deelname aan het huiskamerproject kost € 15,00 per dag.
Voor meer informatie of voor aanmelding kunt u contact contact opnemen met: Marleen van de Riet, 06-10299244 of 076-5040045

 

Creatieve werkplaats
Voor mensen met geheugenproblemen, en hun mantelzorgers.

Creatief bezig zijn met kleur en vorm raakt andere emoties dan woorden. Door te tekenen, te schilderen en op andere manieren creatief bezig te zijn, maken mensen contact met hun omgeving.

Wanneer: Maandagmiddag om de 14 dagen
Waar: Wijkgebouw Ut Proatuis, Achter de Molen 17 te Etten-Leur
Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u contact opnemen met: Jettie van Agtmaal, 06-28083540

Dagvoorzieningen