Mantelzorgwaardering beeld

Mantelzorgwaardering

Registreer en vraag de waardering van 2020 aan

 

De mantelzorgwaardering 2020 is tot 2 november 2020 aan te vragen

 

Wij zouden graag... jou bedanken! Voor weer een jaar hulp die je aan je naaste gaf.
De gemeente Etten-Leur heeft grote waardering voor de zorg en hulp die mantelzorgers aan hun naaste bieden en wil jullie daarom ook in 2020 weer een blijk van waardering geven.

 

Vooral in deze bijzondere tijd. Toen begin dit jaar Corona onze dagelijkse bezigheden en maatschappij veranderde, moest er ook een andere invulling komen aan de mantelzorgwaardering van 2020. Het was al bekend dat de waardering zoals we die in 2019 in Etten-Leur kenden, niet zal worden gecontinueerd. In eerste instantie zouden gedurende het jaar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Echter, in deze coronatijd en met de 1,5 meter maatschappij is dit nu niet meer mogelijk en hebben we een andere manier bedacht om jullie te bedanken.

 

Dit jaar bestaat het waarderingsmenu uit een waardebon van € 10,- per mantelzorger. Deze waardebon is bij diversen ondernemers van Etten-Leur in te leveren en vaak doen zij er nog een extraatje bij. Laat uzelf verwennen door een verzetje buiten de deur of kiest juist voor een verwenmoment thuis.

 

Benieuwd welke ondernemers met de mantelzorgwaardering meedoen? Klik hier voor meer informatie.

 

Mocht u vragen rondom de waardering of registratie hebben dan kunt u ons bellen op 076-5019107, langskomen bij het Steunpunt aan Valpoort 153 of het contactformulier invullen.